Medallón de atún en freidora de aire

Medallón de atún en freidora de aire

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Medallón de atún en freidora de aire. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Medallón de atún en freidora de aire is one of the most favored of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it's quick, it tastes delicious. Medallón de atún en freidora de aire is something which I've loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Medallón de atún en freidora de aire, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Medallón de atún en freidora de aire delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Medallón de atún en freidora de aire is 1 ración. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Medallón de atún en freidora de aire estimated approx 20 min.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Medallón de atún en freidora de aire using 3 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

Esta receta me gusta por rica, sana y práctica (fácil de preparar, sin ensuciar muchos trastes y sin invertirle mucho tiempo de tu atención).
Empiezas sacando directamente del congelador el atún y no tienes que esperar a que descongele.

Ingredients and spices that need to be Get to make Medallón de atún en freidora de aire:

  1. 1 medallón atún (puede estar congelado si no tuviste tiempo de descongelarlo)
  2. c/n aceite de ajonjolí picante (puede ser de ajonjolí regular, o alguno que sea más de tu gusto)
  3. al gusto especias o hierbas de tu elección (yo usé Pimienta-limón para estas fotos)

Instructions to make to make Medallón de atún en freidora de aire

  1. Toma un medallón de atún, puedes dejarlo descongelar en tu refrigerador o si no puedes esperar tanto tiempo puedes usarlo así, congelado.
    No lo saques de su empaque individual, solo hazle una abertura por un lado al empaque cuando vayas a empezar la preparación
  2. Dejando el medallón en el empaque en el que venía, vierte un poco de aceite y “masajea” la bolsa para que el aceite cubra todo el medallón.
    El aceite de ajonjolí le da un sabor muy bueno, sobre todo si es picante… pero hay mucha variedad de aceites, usa el que te guste más
  3. Así como agregaste el aceite, agrega ahora las especias o hierbas que te gusten (romero, finas hierbas.. yo le puse pimienta-limón cuando tome estas fotos y quedó muy rico)
  4. Saca el atún de su empaque y ponlo en la freidora. Cocínalo a 200 grados centígrados por 12 minutos, volteándolo cuando lleve la mitad (dependiendo del término de cocción que prefieras, y de tu freidora, el tiempo puede variar. A mi 12 minutos se me hizo bien pero hay quienes lo prefieren solo sellado o más cocido todavía)
  5. Disfruta tu medallón! Puedes preparar una ensalada rápida en lo que se cocina o si prefieres agregarle unas papas congeladas ahí mismo en la freidora, alrededor del atún… tardan más o menos el mismo tiempo en cocinarse

As your experience as well as self-confidence expands, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet and also adapt your diet plan to your individual preferences over time. Whether you want to offer a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a little bit basically zesty, you can make straightforward modifications to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation abilities for novices you do not require to learn them but only if you grasp some easy cooking techniques.

This isn't a full overview to quick and also easy lunch recipes yet its excellent food for thought. Ideally this will get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this special food Simple Way to Prepare Favorite Medallón de atún en freidora de aire. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pan de harina de almendras

Pan integral de linaza con chía

Atol de Avena