Carpaccio de pepino con aderezo al curry y cúrcuma

Carpaccio de pepino con aderezo al curry y cúrcuma

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Carpaccio de pepino con aderezo al curry y cúrcuma. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Carpaccio de pepino con aderezo al curry y cúrcuma is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. They are fine and they look wonderful. Carpaccio de pepino con aderezo al curry y cúrcuma is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Carpaccio de pepino con aderezo al curry y cúrcuma, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Carpaccio de pepino con aderezo al curry y cúrcuma delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Carpaccio de pepino con aderezo al curry y cúrcuma is 1 persona. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Carpaccio de pepino con aderezo al curry y cúrcuma estimated approx 10 minutos.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Carpaccio de pepino con aderezo al curry y cúrcuma using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Para pasar la ola de calor en verano, va bien preparar las ensaladas con los ingredientes frescos de la nevera. El yogur va de maravilla con el pepino. Puedes utilizar el yogur griego como el yogur natural o 0%. Yo solo había en la nevera yogur griego y teñía que acabar con el.

Me dejo sin palabras la mezcla de yogur con el ajo, el curry y la cúrcuma. No me quiero olvidar de la menta que da un sabor peculiar a la mezcla junto con el zumo de limón. Una combinación tremenda para el paladar y saludable.

Yo prepare esté plato para el desayuno, pero también se puede comer como entrante, como primer plato para la medio día o para la cena. Es un plato ligero pero saciante, apto para cualquier dieta, cambiando el yogur griego por el yogur desnatado o 0%.

En verano, me encanta comer las hortalizas en crudo, aprovechando sus nutrientes. Me gusta desayunar estas ensaladas o carpaccio bien fresquitos de la nevera para empezar el día con mucha alegría.

El curry y la cúrcuma en polvo tienen muchas propiedades y además da un sabor y un color tremendo a las preparaciones. A mi personal me encanta.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Carpaccio de pepino con aderezo al curry y cúrcuma:

  1. 1 pepino grande de la huerta bien fresquito de la nevera
  2. 125 gr. yogur griego o natural fresquito de la nevera
  3. 1/2 cucharadita curry en polvo
  4. 1/2 cucharadita cúrcuma en polvo
  5. 1/2 cucharadita ajo seco en polvo
  6. 2 tallos perejil fresco de la huerta (opcional)
  7. 1-2 tallos menta fresca de la huerta
  8. 1 cucharada almendra molida u un puñado cerrado de almendras enteras peladas
  9. 1 cucharada aceite de oliva virgen extra
  10. 1 pizca pimienta blanca molida (opcional)
  11. 1/2 limón
  12. sal rosa de Himalaya
  13. 3-4 galletas tipo Craquers con sésamo o integral

Steps to make to make Carpaccio de pepino con aderezo al curry y cúrcuma

  1. Echar el yogur griego en un recipiente. Agregar el zumo de limón exprimido sin pepitas, el aceite de oliva virgen extra, la pimienta blanca molida, una pizca de sal rosa de Himalaya, el ajo, el curry y la cúrcuma en polvos. Emulsionar bien los ingredientes con la ayuda de una cucharada. Tapar y reservar en la nevera.
  2. A continuación, lavar el pepino y pelar dejando algunas tiras verdes. Esto es opcional, la presentación será más bonita con un poco de verde. Después, cortar el pepino por la mitad al largo y cada la mitad en media lunas finas.
  3. Seguidamente sacar el recipiente de la nevera, y verter la mezcla de yogur en el medio de el plato. Por los bordes agregar las láminas de pepino.
  4. Me sobró algunas láminas y las puse por el medio de la salsa de yogur. Por los bordes de las láminas y el yogur, espolvorear la cucharada de almendras picadas. Espolvorear una pizca más de sal rosa de Himalaya sobre las láminas de pepino.
  5. Por ultimó, picar las hojas de menta y el perejil y esparcir por toda la superficie. Acompañar el carpaccio con los Craquers con sésamo o integral. Sírvela!

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet and also adjust your diet plan to your individual preferences with time. Whether you wish to offer a dish that makes use of fewer or even more ingredients or is a bit more or less hot, you can make basic changes to attain this objective. In other words, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to basic food preparation skills for beginners you do not need to discover them but only if you understand some simple cooking methods.

This isn't a total guide to quick as well as simple lunch dishes yet its great something to chew on. With any luck this will obtain your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Quick Carpaccio de pepino con aderezo al curry y cúrcuma. Thanks so much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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