Bizcocho integral

Bizcocho integral

Hey everyone, it is Louise, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Bizcocho integral. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Bizcocho integral is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's appreciated by millions every day. It is simple, it's quick, it tastes yummy. Bizcocho integral is something that I have loved my entire life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Bizcocho integral, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bizcocho integral delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Bizcocho integral using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

Los bizcochos son mi punto fuerte, siempre me suelen salir perfectos, esponjosos, húmedos y con un bonito color dorado. Sólo tienes que darte una vuelta por el índice y ver la infinidad de recetas de bizcochos que tenemos.

Hasta ahora en todas las recetas he usado harina de trigo, pero este fin de semana, he probado hacer un bizcocho en su totalidad con harina integral y la verdad que me ha encantado el resultado. Mi catador de bizcochos particular me ha dado el visto bueno, así que esa es buena señal.

El bizcocho lo he horneado en la chef o matic pero lo podéis hacer en el horno. Sin más rollos, nos ponemos delantales y ¡ a cocinar!

Ingredients and spices that need to be Take to make Bizcocho integral:

  1. 320 g harina integral
  2. 180 g azúcar moreno.Podéis añadir un poco más si os gusta más dulce
  3. 130 ml aceite de oliva suave
  4. 250 ml leche evaporada
  5. 2 huevos L a temperatura ambiente.Sacar de la nevera un par de horas antes
  6. 1 sobre levadura (16g)
  7. 1 cucharadita esencia de vainilla
  8. 50 g nueces picadas
  9. 100 g pasas sultanas
  10. 1 cucharadita canela
  11. 1 manzana golden

Instructions to make to make Bizcocho integral

  1. Hidratar las pasas en ron, para ello las pondremos en remojo en un recipiente cubiertas con ron. Dejaremos una hora. Pasado ese tiempo, las escurrimos y reservamos. Engrasamos y enharinamos nuestro molde o en mi caso la cubeta. Troceamos la manzana en trocitos pequeños. Reservamos. Tamizar la harina con la levadura. Reservamos.
  2. Batimos los huevos, con el azúcar y la esencia de vainilla hasta que estén espumosos y hayan triplicado su volumen. Añadir el aceite, la leche evaporada y seguir batiendo hasta que esté todo bien mezclado. Sobre la mezcla anterior ir añadiendo la harina poco a poco sin dejar de batir hasta que esté integrada totalmente y la mezcla sea homogénea, sin grumos. Añadimos las pasas, la manzana, las nueces y mezclamos con espátula hasta que se integren en la mezcla.
  3. Vertemos la mezcla en el molde o cubeta y programa horno durante unos 40-45 minutos, después de este tiempo probar con un palillo si está hecho. Si lo hacemos en el horno, lo horneamos en el horno precalentado a 180ºC unos 45-50 minutos, con calor arriba y abajo, sobre rejilla y a altura media del horno, comprobando con un palillo si está hecho una vez que haya pasado el tiempo.Si no está hecho aumentar el tiempo.
  4. Dejamos enfriar unos 5 minutos en el molde, desmoldamos y dejamos enfriar por completo

As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet and adjust your diet to your personal preferences over time. Whether you want to serve a recipe that utilizes fewer or more active ingredients or is a bit basically hot, you can make easy changes to attain this goal. Simply put, begin making your recipes promptly. When it comes to basic food preparation skills for novices you do not need to discover them but only if you master some straightforward cooking methods.

This isn't a total overview to quick and also simple lunch recipes but its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly get your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food How to Prepare Speedy Bizcocho integral. Thank you very much for reading. I am confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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